19.04.2023р. Виконання гарячої завивки волосся методом " пляжні локони".

                             Пляжні локони
Щоліта Beach Waves стає найпопулярнішою зачіскою. І не дивно, адже вона вимагає мінімум часу, проста у виконанні, для її створення знадобиться всього один засіб для укладки волосся.
Пляжні локони часто називають "зачіскою каліфорнійської серфінгістки", адже вони асоціюються з морем, свободою, сонцем. Звичайно, кожен засіб для укладки має свої особливості, але спосіб застосування у них приблизно однаковий: на волосся потрібно нанести невелику кількість продукту і злегка стиснути пасма. Результат буде таким, ніби ви щойно купалися в морі і висушили волосся на сонці.
Так як влітку волосся страждає від ультрафіолету, важливо вибрати правильний засіб для укладки. Хороший продукт повинен містити компоненти для догляду, які захистять волосся від сонця і будуть підтримувати його у здоровому стані. 

            На свіже вимите волосся
1. Підготуй вологе волосся до теплової обробки за допомогою піни для укладання, нанісши її на всю довжину волосся, від коренів до самих кінчиків.
2. Використовуючи фен з насадкою-дифузором, висуши волосся. Так ти створиш природні хвилі.
3. Для того, щоб зробити більш чіткі хвилі, використовуй утюжок для випрямлення, прокручуючи пасмо між пластинами зигзагоподібними рухами, затримуючись на кожному вигині протягом декількох секунд.
4. Щоб закінчити твою укладку і додати волоссю трохи природного об'єму, використовуй свої пальці, щоб розчесати волосся.                                                                        

У відео-ролику зверніть увагу на правельність накрутки,поділ волосся на зони,під яким
кутом ставим утюжок, плойку.
https://youtu.be/3chMAVu4EZw                  Відео-ролики.
Локоны "сёрф" утюжком, пляжные локоны плойкой. Beach Wave Hair Світлана Денякіна.hвttps://youtu.be/zU9qAlRjOv0
Прическа Пляжные локоны на утюжок
Darina Mur

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Тестові завдання перукаря 2 класу.