Технологічна послідовність виконання прикориневої хімічної завивки на бігуді ліпучки.

Що таке прикореневий об’єм Bouffant

Буфант – це процедура створення прикореневого об’єму Вouffant від Рaul Мitchell за допомогою перманентної завивки прикореневої зони. Самі волосся залишаються прямими по всій довжині, що дозволяє робити будь-яку зачіску і стрижку.

Як виглядає волосся після процедури?

Волосся виглядає об’ємним і доглянутим, при цьому зберігаючи природний вигляд. А будь-яка зачіска чи стрижка виглядає як після салонної укладки.

ІННОВАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ СТВОРЕННЯ прикореневого об'єму

Процедура Bouffant зробить волосся об'ємними і доглянутим і результат перевершить Ваші очікування і позбавить Ваших клієнтів від необхідності щоденних укладок. Ефект зберігається близько 4 місяців.

 

В ході процедури спеціальний склад бренду Paul Mitchell наноситься на прикореневу частину волосся. Склади не містять агресивних компонентів. Процедура створена на основі біозавивка, активний компонент якої - цістіамін - похідна амінокислоти, складова кератин волоса. Вона реструктурує волосся, не пошкоджуючи їх і не роблячи пористими, не містить аміаку в складі, а містить екстракт прополісу, що запобігає роздратування шкіри голови.

Ідеальний засіб для тих, хто втомився від важкого волосся без обсягу. Двофазне вплив повністю зберігає структуру волосся, підтримуючи стабільний рН рівень. Підходить для всіх типів волосся.

Переваги процедури:

  • Безпечна для волосся: під час процедури використовуються біосостави, які не містять тиогликолевой кислоти і делікатно впливають на структуру волосся.
  • Підходить для дуже тонких і пошкоджених волосся: обробляється тільки прикоренева зона.
  • Займає мінімум часу: завдяки спеціальній техніці, вся процедура займе близько години, включаючи укладання волосся.
  • Дає стійкий результат: ефект зберігається 4-6 місяців.
  • Полегшує повсякденне укладку: після процедури Bouffant волосся відмінно тримають форму.
  • Зберігає волосся чистими на кілька днів: використовувані продукти знижують      активність сальних залоз в шкірі голови, тому волосся надовго залишаються свіжими і акуратними.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Тестові завдання перукаря 2 класу.