чоловіча стрижка Теніс



      Чоловіча стрижка «Теніс»






Теніс - цей вид спорту, дав назву оригінальної чоловічий, сучасної стрижці. Тренування під палючим сонцем протягом довгого часу доставляли чимало проблем і дискомфорту гравцям з довгим волоссям, але і стригтися коротко, не хотілося, щоб не втратити почуття власного стилю та індивідуальності, до того ж молодим гравцям, чий успіх залежав не тільки від гри і її результатів, а й від зовнішнього вигляду самого спортсмена. Тоді спеціально для тенісистів була створена ця стрижка - теніс, яка дуже популярна у всьому світі і зараз.
Спочатку майстер починає стригти зі скронь, далі машинкою зістригають вище верхнього краю вуха, в слідстві, за вушними раковинами, поступово продовжуючи стригти потиличну частину. Волосся на тімені майстер відтягує пальцями і обстригає їх перпендикулярно вгору. Волосся на маківці, з’єднуються довжиною волосся на скронях і потиличної частини. Волосся відтягувати обов'язково, від цього залежить акуратний зовнішній вигляд зачіски. потилицю і віскі майстер акуратно обробляє машинкою.
Стрижка теніс і її різновиди
Так як Теніска - це дуже модна і поширена чоловіча стрижка, у неї з'явилося кілька видів. Для волосся з різними типами, для різних осіб, стилів і вікових груп, ось деякі з них:
Волосся довше на маківці і дуже коротко підстрижені скроні, при цьому вони «настовбурчуються» як у їжачка голки, саме тому стрижку так і назвали.
Стрижуться коротко віскі і потилицю, практично під нуль, на маківці залишається від 2 до, максимум 3 сантиметрів волосся. Дана зачіска візуально робить голову менше. Варто врахувати це, при виборі саме такої стрижки.
схема стрижки
Чоловіча Стрижка теніс, не складна, але досить оригінальна й по руках навіть новачкові. Зверніть увагу на фото нижче і як виконується стрижка, згідно з цією схемою.
Як самому зробити стрижку під теніс? Для самостійної стрижки будинку, вам будуть потрібні:
Стріжём волосся на скронях і потиличної частини голови машинкою з насадкою коротший. На тімені, стрижемо з відтяжкою волосся, перпендикулярно! Втеменной області, залишаємо «шапку». Потім, акуратно підрівнюємо бритвою область потилиці і скронь.
Тип особи і стрижка
Для володарів анатомічних особливостей черепа і своєрідною структури волосся, є свої нюанси:
Їжачок- подходітдля чоловіків з «худим» особою, так як надає особі візуальний обсяг. До того ж приховує всі нерівності черепа. Але витягнутим черепам, такий образ не підійде.
чоловіче каре - так само приховує нерівності, але, що ВАЖЛИВО, Не підходить для хвилястого волосся. Зачіска буде виглядати не естетично.
Бобрик - дуже добре приховує «витягнуті» черепа. ВАЖЛИВО то, що цей образ, підійде власникам «жорстких і товстих» волосся, вони тримають форму зачіски.
Правильний догляд і укладання
Головний акцент в догляді за стрижкою під теніс - це миття голови раз в день або через день.
Наявність гелю, можливо з «мокрим ефектом», підходить для всіх типів стрижки під Теніс.
Будь то «бобрик», «чоловіче каре», або «їжачок» - можете сміливо наносити гель і робити різні інтерпретації ірокеза, спробуйте нанести трохи гелю на чисте волосся і підняти їх, потім покладіть їх у вигляді «гребінця», це улюблена зачіска знаменитого Девіда Бекхема.
Якщо ви любитель епатажу і «родзинки» - для вас майстри зроблять художнє Виголювання малюнків і візерунків на голові. Стрижка під теніс, дозволить це на ваш розсуд, будь то скроню, або потилична частина.
Як часто відвідувати перукаря
Це часто залежить від темпу росту волосся, стрижка Теніс унікальна в тому плані, що сама «підкаже» вам, коли пора відвідати перукаря. Зовнішній вигляд повинен бути естетичним, як правило власникам «Тенісу», необхідно стригтися, як мінімум раз в два місяці, інакше стрижка втратить свій унікальний образ.
різновиди
1.     Бобрик - це стрижка з рівною майданчиком на тімені при коротко обстрижених скронях і потилиці. Бобрик візуально зменшує голову, така властивість потрібно враховувати чоловікам з невеликою головою.
2.     Їжачок відрізняється більш довгим волоссям на скронях і потиличної частини. Вони лише трохи коротше волосся на тім'яної частини. Їжачок підійде круглолицим представникам сильної статі, він подовжує форму особи. Їжачок люблять і багато жінок. Ця стрижка стильна і невибаглива в догляді.
3.     чоловіче каре - ця зачіска не відноситься до жіночого варіанту ніяким чином. Вона виконується, при рівному обрізанні волосся в тім'яній, скроневій і потиличній частині.
4.     Молодіжний теніс представляє трохи подовжену різновид класики, з більш короткими або поголеними скронями. Така стрижка модна і стильна. Вона дозволяє експериментувати з укладанням, мелірування. Сучасні чоловіки люблять доглядати за собою.
Див. Фото: молодіжний теніс, бобрик, чоловіче каре.
Сучасний теніс радує своєю різноманітністю. Варіанти можна підібрати незалежно від довжини і структури волосся, від типу особи, від статури, віку і роду занять. Навіть кучеряві чоловіки можуть дозволити сучасний варіант.
техніка виконання
1.     Необхідно приготувати машинку з насадками і бритву.
2.     Волосся на потиличній і скроневої частини стрижуться за допомогою короткої насадки.
3.     На тім'яної частини стрижка йде перпендикулярно голові (майданчик), довжина не менше 5 см. Необхідно добре відтягувати волосся. Це краще вийде у професіонала, тоді зачіска буде лежати ідеально.
4.     Ділянці потилиці і скронь голять. При виконанні креативних молодіжних варіантів, на скронях виголюють візерунки, можуть збривати зовсім коротко.
Див. Фото як може виглядати однакова зачіска при різній укладанні і довжині:
Як урізноманітнити зачіску:
·         виголити візерунок, це виглядає стильно,
·         фарбування. Багато хто навіть не розглядають такий варіант. Однак професіонал підбере максимально відповідний колір. А якщо зафарбувати сивину, то відразу зменшується вік. Молодь більш прихильно ставиться до фарбування. Модне мелірування часто зустрічається у молодих людей,
·         стильна укладка. Вже давно муси і гелі для укладки перестали бути тільки «жіночими штучками». Доглянутий чоловік може дозволити собі укладку - це цікаво, кожен день можна мінятися,
·         зачіска дозволяє експериментувати з довжиною. Можна відростити чубок, можна трохи відростити її на скронях і потилиці. Коли набридне, все легко забирається і відрощувати знову.
Підсумок - стильна зачіска теніс. Яка дозволяє експериментувати з довжиною, з укладанням і т. Д. Але, важлива особливість, вона виглядає добре тільки на короткому волоссі. Коли шевелюра відростає, вона стає неакуратної. Чоловіча стрижка теніс користується попитом і легка у виконанні. Загалом, зачіска має багато переваг і широко використовується чоловіками, щоб підкреслити індивідуальність.
Особливості чоловічої стрижки теніс
Чоловіча зачіска теніс актуальна сьогодні не лише серед молоді, багато чоловіків вже в більш солідному і поважному віці вважають за краще стригтися саме під цю зачіску. Її простий, але в той же час елегантний вигляд відмінно поєднується з будь-яким типом одягу. Будь-то повсякденні джинси і футболка або діловий костюм зачіска буде виглядати ідеально в будь-якому випадку.
Така універсальність дозволяє носити теніс практично кожному чоловікові в будь-якому віці під будь-який стиль одягу, саме тому вона є однією з найбільш популярних стрижок серед чоловіків у 2017 році.
З назви зачіски можна відразу зрозуміти, що вона відноситься до популярного спорту. Вся справа в тому, що вперше її почали застосовувати спортсмени, які власне і займаються тенісом. Приблизно в другій половині минулого століття, зачіска стала особливо популярною. Фанати даного виду спорту помітили нові зміни в зовнішності своїх кумирів і швидко перейняли дивину, яка відразу ж переросла в модну тенденцію.
Незважаючи на те, що вже минуло кілька десятиліть, ця стрижка, хоч і є класичною, але популярна і донині. У мережі можна знайти дуже багато фото цієї модельного чоловічого зачіски. Також є багато технологій виконання даної короткої чоловічої стрижки, які представлені у вигляді відеоуроків для початківців перукарів. Також є схеми по фото, завдяки яким теж можна спробувати поетапно розібрати техніку.
Види стрижки теніс
Спочатку був тільки один варіант зачіски, але з розвитком перукарського ремесла і зведенням його в ранг мистецтва, стали з'являтися нові більш сучасні моделі стрижки теніс. З ними можна ознайомитися за чоловічим фото, де представлені моделі до своєї назви. Визначення того, як виглядає шевелюра і її назва, вам буде легше вибрати підходящий варіант для себе.
Сьогодні існує кілька основних і найбільш популярних різновидів і видів стрижки теніс.
До них відносяться:
Найбільш відомою і простою формою класичної шевелюри є стрижка їжачок. Ця зачіска повністю виправдовує свою назву, оскільки готова модель має на фото і в живу вид стирчать голочок, що характерно для лісового звіра. Їжачок прекрасний варіант простий і стильної зачіски, яка має елементарну схему виконання. Кожен перукар або просто любитель зможе без особливих зусиль повторити її, навіть в домашніх умовах.
Бобрик вважається також однією з відомих моделей стрижки, яку часто практикують майстри перукарської справи. Її особливість полягає в тому, що волосся на тімені вистрижені під рівну площадку, а з боків і з потилиці практично поголені або підстрижені під нуль. Бобрик відмінно підходить чоловікам з кучерявим волоссям.
Каре для чоловіків в корені відрізняється від жіночого варіанту, а точніше не має нічого спільного в принципі. Його схеми різняться і має на увазі, що шевелюра буде мати вигляд квадрата. При каре волосся акуратно зістригали до короткої довжини на тімені, приблизно від 1 до 2 см, при цьому боки підстригаються під нуль. Перевага такої зачіски в тому, що вона підходить більшості чоловіків, тому багато представників сильної статі вибирають саме її.
Що стосується молодіжного варіанту, то на відміну від класики тут представлено багато різних варіацій короткої чоловічої стрижки теніс, що детально представлено на фото. Особливість такої моделі полягає в декількох видах укладання волосся. З огляду на те, що волосся у скронь, на потилиці і з боків зістрижені коротко, а на тімені довжина може варіюватися від 2 до 5 см і навіть довше, з'являється маса можливостей для творчості. Перукарям тут відкривається справжнє роздолля, тому - цей тип, найбільш улюблений у молоді, яка завжди була небайдужа до експериментів.
Детально ознайомитися з усіма моделями стрижок під теніс можна по картинках в мережі. Ви можете переглянути онлайн усю виставу варіації, наприклад, фото коротких зачісок з чубчиком, з середньою довжиною або подовжені версії даної стрижки.
Як бачите, вибір сьогодні досить різноманітний, тому кожен чоловік зможе вибрати для себе відповідну шевелюри, враховуючи його індивідуальні особливості особи, форму голови, а також структуру черепа.
Стрижка теніс для хлопчиків
Стрижка теніс також відмінний варіант для хлопчиків будь-якого віку. Така шевелюра не є виключно дитячої, вона універсальна як для юнаків, так і для дорослих чоловік. Перевага зачіски для дітей полягає в тому, що вона дуже практична і дозволяє створити дитині необхідний комфорт. Всі хлопці непосиди і ведуть активне життя, саме тому важливо носити коротку і стильну чоловічу стрижку, наприклад, таку як на фото.
Крім практичною частини, зачіска має дуже акуратний, охайний і модний вигляд, якщо у вашої дитини є свої переваги в моді, така стрижка може стати відмінним варіантом для молодої людини. Вона підкреслить його привабливість, мужність і продемонструє його почуття стилю.
Кому найкраще підійде стрижка теніс?
Головним переважним якістю стрижки теніс є те, що вона підходить практично всім чоловікам. Залежно від форми черепа і особи в даній шевелюрі представлені різні варіації, які підходять тому чи іншому типу чоловіків. Така універсальність робить теніс кращим вибором для сильної статі.
Як дорослі чоловіки в розквіті сил, так і молодь можуть носити стрижку. Винятків немає! Переконатися ви можете в цьому по фото, де представлені різні ракурси зачіски для чоловіків і хлопчиків. Ви можете знайти фото виду ззаду, спереду і з будь-якого боку, з якою вам необхідно розглянути шевелюру в деталях.
Підготовка до роботи над стрижкою
Перш ніж приступати до підстригання, необхідно заздалегідь підготуватися. Для цього потрібно зібрати всі ключові інструменти і вибрати місце.
Для роботи вам знадобляться:
·         прямі і філіровочние ножиці,
·         триммер, він же машинка,
·         гребінець,
·         велике дзеркало,
·         засіб для укладання (необхідно тільки для певних моделей).
Цього набору цілком достатньо. Якщо мова йде про Бобрику або еже, то можна обійтися однією машинкою, тільки потрібні різні насадки під неї.
Обладнайте своє робоче місце напроти дзеркала. Локація повинна бути просторою, щоб ви відчували комфорт.
Також на етапі підготовки необхідно вибрати по фото вподобаний варіант стрижки під теніс, а також вивчити схему і техніку чоловічої зачіски. З технологією легко ознайомитися з відео уроків для початківців, це допоможе краще зрозуміти принцип роботи з волоссям і побачити детальний приклад роботи. Відео дуже допоможе як любителям, так і початківцям фахівцям зробити перші кроки у вивченні технології модного чоловічого зачіски.
Після того, як все готово, можна переходити до основного етапу.
Покрокова схема і технологія виконання зачіски
Технологія виконання зачіски теніс дуже проста. Вся робота розбивається за все на кілька основних етапів, дотримуючись яких можна швидко отримати гарну шевелюру.
Для початку беремо триммер і обробляємо боки і потилицю, використовуючи мінімальну насадку або зрізаємо волосся під нуль. Доходимо машинкою до кордону між боками і верхівкою.
Наступним етапом зістригає пасма на маківці. Це необхідно робити ножицями. Стрижіть волосся перпендикулярно голові, при цьому відміряйте пальцями довжину. Вона повинна бути не менше 4-5 см. Якщо стрижете машинкою, тоді використовуйте найбільший варіант. Якщо мова йде про каре, то візьміть насадку на 2-3 см.
На завершення профілюють всі межі за допомогою ножиць. Так вийти більш плавний перехід на кордонах і заберуться все стирчать волоски.
На цьому все, якщо ваша шевелюра вимагає укладання, використовуйте гребінець і фіксуючий засіб, це може бути:
Навіть якщо ви раніше не знали, як стригти волосся під теніс, чітке керівництво допоможе зробити перші кроки і отримати результат.
Стрижка під теніс - краще рішення для сучасного чоловіка!
Основні характеристики зачіски
Варіації стрижки «теніс» досить різноманітні, і залежать, в основному, від форми особи, структури пасом і навіть форми голови. Її особливістю є довжина і форма.
У класичному варіанті локони на маківці і передньої частини голови залишаються середньої довжини, а в районі вискової частини і на потилиці стрижуться коротко. Ця форма зачіски вважається спортивної, адже підстрижена шевелюра дійсно подібна тенісному майданчику. Однак її універсальність дозволяє сильній половині людства мати акуратний і презентабельний зовнішній вигляд.
«Теніс» буде до лиця чоловікові будь-якого віку і статури, які віддають перевагу коротким фасонів. А представники сильної статі, чия шевелюра за задумом природи вийшла кучерявої або кучерявою, знаходять в такому варіанті справжній порятунок, адже догляд за неслухняними локонами зводиться до мінімуму.
можливі варіації
Всі, кому підійде такий спортивний варіант, можуть вибрати з декількох запропонованих майстром видів.
1.     Бобрик. Пасма на маківці в цьому випадку мають невелику довжину, а потилицю і віскі вистригаються практично повністю. Це дає можливість створити ефект рівного майданчика. Така модель візуально зменшує обсяг голови, тому підійде тільки чоловікам з тонкими рисами обличчя. Тим, кому пощастило мати густі локони, майстер запропонує профілювати кінчики, а власникам негустих пасом буде до лиця плоский верх.
2.     Їжачок. Один з найпопулярніших варіантів, технологія зістригання якого передбачає використання машинки для додання ультрамінімальної довжини пасмам на скронях, в поєднанні з видовженими локонами в передній і тім'яної частини голови. Їжачок буде мати гарний вигляд у чоловіків з круглим обличчям, допомагаючи зробити його більш витягнутим і худорлявим. Зачіска підійде для жорсткого волосся і не вимагає особливого догляду, тому іноді їй віддають перевагу навіть жінки.
Підліткам та молодим хлопцям можна проекспериментувати з їжачком, залишивши довшу пасмо волосся в області чола, яку можна укладати на бік або піднімати вгору.
1.     Молодіжний «теніс». Ця форма стане найбільш виграшним варіантом для сучасних модників. Її виконання має на увазі збільшену довжину в тім'яній частині поряд з короткими скронями. Молодіжній фасон позволяє робити різноманітні види укладки, благодаря яким можна существенно изменить свой внешний вид. Пряди можно зачесать назад для более строго образа или начесать и уложить вверх для неформальных случаев.Недбала розпатлана з «мокрим ефектом" стартує показ фантастичного варрантом для молодих хлопців.
2.     Каре. Цей варіант буде ідеально гармоніювати з діловим зовнішнім виглядом, за рахунок однаково короткої довжини по всій області голови. За фото чоловіків з каре можна помітити, що воно гармонійно виглядає з будь-яким типом особи і в будь-якому віці.
Як правильно стригти?
Легкість виконання стрижки «теніс» надає можливість чоловікам самостійно приводити в порядок свої локони, маючи базовий набір інструментів. Послідовність створення зачіски досить проста:
1.     Пасма на потилиці і скронях потрібно обстригти за допомогою машинки, використовуючи коротку насадку.
2.     Волосся на тімені повинні бути чітко перпендикулярні і мати довжину не менше 5 см.
3.     Потилицю і віскі, які за правилами «тенісу» повинні бути найкоротшими, потрібно коригувати за допомогою електричної бритви.
Стильна зачіска з нескладною технологією виконання завоювала велику популярність серед представників сильної статі. Її універсальність і різноманітність варіантів допоможе кожному чоловікові виглядати стильно і доглянуто.
Характерні особливості стрижки теніс
Кожна з безлічі сучасних варіацій має свої особливості і унікальний зовнішній вигляд, але загальні ознаки виділити можна. Стандартний теніс на увазі злегка подовжені на тімені волосся і коротко стрижені пасма на скронях і потилиці. В процесі стрижки перехід повинен здійснюватися плавно, Щоб довжина на різних ділянках змінювалася поступово, без істотної різниці. Саме акуратний перехід вважається основною відмінною рисою тенісу, в той час як інші параметри, навіть довжина, можуть значно відрізнятися в різних версіях.
Завдяки такій структурі стрижка відмінно виглядає не тільки на рівних волоссі, але і на кучерявих, неслухняних.
Кому підходить стрижка теніс?
Варіант дійсно універсальний, підходить чоловікам з будь-якою формою обличчя, повним і худим, молодим і літнім. Але при виборі стрижки потрібно орієнтуватися, в першу чергу, на власні переваги.
Теніс рідко вибирають ті, хто не любить коротко стригтися, оскільки жодна з численних варіацій не передбачає довгого волосся. Серед коротких стрижок теніс давно вже вважається безумовним лідером.
Дорослі чоловіки вибирають цей варіант для себе, а за маленьких думають їхні батьки. І думають, як правило, недовго, віддаючи перевагу зручним і практичним варіантам.
За коротким волоссям легко доглядати, виглядає «теніс» красиво і акуратно. Тому серед стрижок для хлопчиків цей варіант теж лідирує
різноманіття варіацій
Сучасні стилісти беруть за основу класичний теніс і експериментують. На виході виходять абсолютно нові зачіски зі своїми унікальними особливостями. У зв'язку з цим з'явилося так багато варіацій, що перераховувати їх все безглуздо, адже деякі навіть не мають назви. А ось умовно розділити на чотири великі категорії, що мають спільні ознаки, можна.
Отже, різновиди стрижки теніс:
·         бобрик,
·         їжачок,
·         молодіжний теніс,
·         чоловіче каре.
Стрижка їжачок візуально вирівнює поверхню голови, тому ідеально підходить людям з невеликими нерівностями черепа. Каре нерідко вибирають власники круглих осіб - воно візуально подовжує, роблячи форму овальної. Бобрик діє в зворотному порядку, тому до нього небайдужі чоловіки з витягнутими особами. Любителям експериментів відмінно підійде молодіжний теніс - ця стрижка служить ідеальним полігоном для створення стильних укладок.
Чоловіча стрижка «Теніс»
Теніс підходить всім без винятку, Але по максимуму виділити позитивні сторони зовнішності і приховати недоліки можна лише при виборі найбільш придатною варіації. Розглянемо кожну окремо.
Структура бобрика полягає в наступному: ділянку на тімені коротко обстригають і утворює рівну площадку. Волосся на потилиці і з боків робляться ще коротше.
Довжина міні акцентує увагу на обличчі, тому вона дуже добре підходить людям з витонченими «аристократичними» рисами
Значення має і товщина волосся. Володарям пишної шевелюри найкраще підійде текстурная різновид, при якій особлива увага приділяється кінчиків. Для тонкого волосся хорошим варіантів буде рівна стрижка з плоским верхом.
Їжачок відрізняється від інших варіацій тортящі коротким волоссям, візуально нагадують голки їжака. Власне, через схожість з колючим тваринам він і отримав свою назву. Є два різновиди їжачка:
1.     Перша має на увазі коротко виголені скроні - довжина на цій ділянці ще коротше, ніж на тімені. Ця стрижка вважається однією з найбільш мужніх, брутальних. Вона наділяє особа особливим шармом, деякою серйозністю. Візуально їжачок витягує, Тому підходить власникам круглих осіб. Найбільш ефектно він виглядає на жорстких волоссі. Володарям м'яких не варто засмучуватися - вони теж можуть ходити з їжачком, але в ідеалі при цьому використовувати деякі засоби для укладання.
2.     Другий різновид - їжачок з подовженою чубчиком. Це зачіска, що акцентує лоб невеликий пасмом, покладеної на бік. Всі інші ділянки голови остригають коротко.
Цей варіант вважається молодіжним і здатний гармонійно доповнити образ підлітка або юнака
Чоловіки у віці його обирають рідко і правильно роблять - у переважній більшості випадків їжачок з чубчиком виглядає на дорослих чоловіках безглуздо.
Молодіжний теніс
Особливість цієї стрижки полягає в злегка подовжених волоссі на тімені, на інших ділянках вони за стандартом вистригаються дуже коротко. Популярність стрижки багато в чому обумовлена ​​простором для експериментів - волосся на тімені легко піддаються різноманітним укладок.
Наприклад, можна зачесати волосся назад або просто створити обсяг вгорі для більш ефектною зачіски. Розпатлані локони дозволяють привнести в образ легку недбалість, але в цій справі важливо не перегинати палицю. Щоб почерпнути ідеї для нових укладок - подивіться фото чоловічої стрижки теніс у виконанні талановитих стилістів.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Тестові завдання перукаря 2 класу.